Kattoikkuna, NATURLUX H , harjamalli (tuotantorakennuksiin)
Kattoikkuna, NATURVENT KA , avattava (tuotantorakennuksiin)
Kattoikkuna, NATURVENT KI , kiinteä (tuotantorakennuksiin)
Tuuletusikkunat, NATURTVENT SA (tuotantorakennuksiin)
PC-MONIKERROSLEVY seinälasituksissa

Alaslaskettavat seinäikkunat (tuotantorakennuksiin)
Tuuletushormi (tuotantorakennuksiin)
IV-piippu
Eristetty kulkuluukku
Eristetty hormisto
Elementtikuilu
Galleria

Maatalousikkunat
-kestäviä ja turvallisia ikkunoita maatalousrakennuksiin

Päivänvalo on tärkeä asia myös maatalousrakennuksissa. PC-monikerroslevystä valmistetut katto- ja seinäikkunat ovat eläinsuojissa turvallisia, koska ne eivät rikkoudu sirpaleiksi. Valoa läpäisevää PC-kerroslevyä kutsutaan myös kanaali- tai kerroslevyksi. Se on kevyt, jäykkä ja lämpöä pitävä ikkunamateriaali.

Tehokas valaistus saadaan harjaikkunan eli valoharjan kautta. Rakenteellisesti kehittynein tapa on toteuttaa harjaikkuna itsekantavana. Naturlux-harjaikkunatoimitukseen kuuluu kaikki materiaali, jota kattoikkunan kokoonpanoon tarvitaan. Tilaaja jättää vain sovitun levyisen valoaukon kattorakenteeseen (kattoelementteihin).

Maatalousrakennuksen päädyissä on usein PC-kerroslevystä rakennettuja ikkunoita, jolloin voidaan puhua valoseinistä. Alumiiniset kiinnityslistat ja ruostumattomat kiinnityslaipparuuvit antavat rakenteelle viimeistellyn ulkonäön.

Navettarakennuksissa halutaan usein järjestää luonnollinen tuuletus katto- ja seinäikkunoiden kautta. Ikkunarakenteita voidaan toimittaa avautuvina, varustettuna erilaisilla avauslaitteilla. Pitkät seinäikkunanauhat voidaan avata keskisaranoituna hammastanko-/akseliavaajilla. Pienempiin avattaviin yksiköihin soveltuu yksittäiset hammastankomoottorit.

VALOKATTEET
Jari Leppänen
Tuotepäällikkö
Maatila- ja tuotantorakentaminen

03 544 3134
jari.leppanen(at)keragroup.fi