Etusivu / Jatkuva kattoikkuna

Keraplast Jatkuva kattolyhty on hyvin suunniteltu tehdasvalmisteinen tuote, jonka avulla on mahdollista tuoda sisätiloihin poikkeuksellisen paljon luonnonvaloa. Ylhäältä päin, parhaasta mahdollisesta suunnasta tuleva päivänvalo luo aivan uutta ilmavuutta ja avaraa tunnelmaa.

Valmiiksi suunniteltu tehdasvalmisteinen kattolyhty on helppo ja kustannustehokas tapa suunnitella ja toteuttaa kiinteistön päivänvalo-, tuuletus- ja savunpoistotarpeet. Rakenteensa ansiosta jatkuvaa kattolyhtyä on helppo varioida erikokoisiksi yksiköiksi ja näin se soveltuu monenlaisiin julkisiin tiloihin, teollisuuskiinteistöihin ja muihin suurempiin kohteisiin.

Mitoitus

Jatkuvat kattolyhdyt voidaan mitoittaa joustavasti kohteen tarpeen mukaan. Aukon leveys voi vaihdella 1000 – 6400 mm välillä. Pituusmitassa ei ole rajoitteita.

Rakenne

Jatkuva kattolyhty koostuu 300 – 1000 mm korkeasta jalustasta ja kaarevasta valoa läpäisevästä kansiosasta. Jalusta valmistetaan sinkitystä värivalmiista (RAL) teräsohutlevystä. Sen eristeenä käytetään kivivillaa 50 – 150 mm. Kaareva kansiosa muodostuu luonnon väriin anodisoidusta tai pulverimaalatusta alumiinirungosta, jonka päälle on asennettu polykarbonaatti (PC) kerroslevy. Kansiosaan valitaan kerroslevyt eristystarpeen mukaan. Levyjen sävy voidaan valita useasta vaihtoehdosta.

U-arvo

Vaikka merkittävä osa kattopinnasta muutettaisiin jatkuvilla kattolyhdyillä ikkunapinta-alaksi, ei lämpöhäviöstä tarvitse olla huolissaan. Moderneilla kerroslevyrakenteilla jatkuvan kattolyhdyn U-arvo saadaan parhaimmillaan arvoon 0,7W/m²K. Puolilämpimissä tai kylmissä tiloissa voidaan kustannussäästön takia käyttää myös ohuempia monikerroslevyjä.

Savunpoisto- ja tuuletuskäyttö

Jatkuvaan kattolyhtyyn voidaan lisätä tarpeen mukaan avautuvia moduuleja, joko savunpoisto-(24 / 48V) tai tuuletuskäyttöön (230V). Savunpoistotuotteiden markkinajohtajana Keravent tarjoaa tuotteeseen alan parhaat toimilaitteet ja asiantuntemuksen savunpoistojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

Jari Leppänen

Myynti

03 544 3134

jari.leppanen@keragroup.fi