Etusivu / Katokset

Sisäänkäyntikatokset

Sisäänkäynti luo ensivaikutelman asiakkaallesi

Ilmeikkäät ja valoisat katokset valmistetaan usein valoa läpäisevistä muoveista. Muovailtavuus ’kylmä’taivutettuna ja lämpömuovattuna ovat muovimateriaalin etuja. Rakennuksen henkeen ja arvoon sopivat värisävyt ovat suunnittelijoiden käytettävissä. Yleisimmin käytetyt materiaalit ovat akryyli ja PC. Polykarbonaatti (PC) kestää kovempaakin käsittelyä. Runkomateriaalit ovat yleensä terästä, alumiinia tai puuta.

Autokatokset

Talviautoilijan on helppo lähteä matkaan katoksesta: lumen harjaukset ja ikkunoiden puhdistamisen jäästä voi jopa unohtaa.

Lasikatot ja kaiteet

Arvokas ja säänkestävä lasikatos sisäänkäynteihin

Ovikatokset

Valmiskatokset edustavat eurooppalaista nykymuotoilua. Kevyinä ja kaarevina ne piristävät sisäänkäyntiovea.

Hinnastot

Ovikatokset
Autokatokset

Asennusohjeet

Ovikatos Aquila 1500

Ovikatos Aquila 2050

Mari Mielonen

Myynti, valokatteet ja valmiskatokset

03 544 3141

mari.mielonen@keragroup.fi

Jari Leppänen

Myynti

03 544 3134

jari.leppanen@keragroup.fi

Martti Eino

Myynti, terassilasitukset ja projektit

03 544 3135

martti.eino@keragroup.fi

Vaihde

03 544 3100

info@keragroup.fi

Heräsikö kysyttävää?

Keraplastin henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ota yhteyttä lomakkeella, tai kysy suoraan myyjiltämme.

OTA YHTEYTTÄ

Autolle oma paikka pihassa

Talviautoilijan on helppo lähteä matkaan katoksesta: lumen harjaukset ja ikkunoiden puhdistamisen jäästä voi jopa unohtaa. Hyvä näkyvyys jo liikkeelle lähtiessä tuo autoiluun turvallisuutta.

KERA- ja ARCADIA -katokset ovat pihapiiriin soveltuvia – modernin hillittyjä rakenteita. Tehdasviimeistelyn taso on korkea: alumiinirakenteet ja teräsrakenteet on pintakäsitelty pulverimaalauksella ja kiinnitysosat ovat ruostumattomia. Valoa läpäisevät katteet antavat näille piharakenteille kevyen ilmeen. Katoksiin on saatavana valmiita seinämiä, mutta ne voi tehdä myös paikan päällä ja yhdistää materiaali- ja värivalinnoilla pihaympäristöön sopiviksi.

Mitoiltaan katokset ovat väljiä, niin että autosta voi poistua likaamatta itseään auton kylkeen. Havainnolliset asennusohjeet ja kiinnikkeet sisältyvät toimitukseen. Asennus sujuu helposti itse tehden.

Perustukseksi katokset vaativat pienehköt routaeristetyt anturat. Myös asfalttiin ruuvausta käytetään.

Arcadia-katos sopii pihapiirissä monenlaiseen käyttöön:

Lasikatto

Arkkitehtuuria arvostava

Luonnollinen lasikatto on erinomainen vaihtoehto terassin kattamiseen. Keraplast hallitsee valoa läpäisevät rakenteet yli 40 vuoden kokemuksella.  Tarjoamme asiantuntemustamme materiaali- ja asennuskustannusten optimointiin.

Toimitukseen sisältyy useimmiten paikan päällä suoritettu mittaus ja jo tarjousvaiheessa tehty 3D- piirros. Voimme esittää teille arkkitehtonisesti mielenkiintoisia ratkaisuja ja toteutamme toiveenne onnistuneesta lasikatosta.

Lasikatoksien materiaalit

Ovikatokset

PC-muoviset ovikatokset

Sateensuojaa ja tyylikyyttä sisäänkäyntiin. Takuu 3v.

Lasikatokset

Ovikatoksien lasit ovat karkaistuja ja laminoituja. Läpiviennit laseihin ovat valmiiksi työstettyjä. Kannatuksen rakennevaihtoehtoina käytetään alapuolisia kannakkeita tai seinään kiinnitettyjä heloja ja yläpuolisia vetotankoja.