Etusivu / Lasiterassit


Hanki lasiterassi omakotitalosi tai rivitaloasuntosi yhteyteen

Saat nauttia täysin siemauksin kesän iloista ja puutarhasi kauneudesta. Valmistamme avaimet käteen -terassipaketteja. Lasiterassimme on laadukas mutta järkevän hintainen. Voit asentaa sen itsekin.

8 hyvää syytä hankkia lasiterassi

Lasiterassin hankintaan on paljon hyviä syitä, kokosimme niistä pienen listan.

LUE LISÄÄ

Autamme terassien lupaselvityksissä

lupakäytäntö kannattaa selvittää ennen rakentamisen aloittamista.

LUE LISÄÄ

Maksa erissä

Terassituotteet mahdollista maksaa myös pienemmissä kk-erissä. Tutustu lisää.

LUE LISÄÄ

Heräsikö kysyttävää?

Autamme sinua terassin hankintaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää. Helposti myös nettilomakkeella.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme ovat apunasi!

lasitusmyynti@keragroup.fi
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.00 – 16.00
Noudot tehtaalta arkisin klo 15.15 mennessä
Hevostie 6, 16300 Orimattila

Martti Eino

Myynti, terassilasitukset ja projektit

03 544 3135

martti.eino@keragroup.fi

Vaihde

03 544 3100

info@keragroup.fi

Markku Rantanen

Tuotehallinta

03 544 3132

markku.rantanen@keragroup.fi

Lasiterassi

Viihtyisä kesähuone

Lasiterassi luo uudenlaisen kesän sinulle ja perheellesi. Tarus-terassi on viihtyisä kesähuone, jossa voit harrastaa ja seurustella ystävien kanssa. Sinne voit myös kattaa kesän juhlat, eikä tarvitse tehdä säävarausta. Sataa tai paistaa, niin juhlat onnistuvat. Keväällä ja syksyllä ulkoilman ollessa viileä – silloinkin Tarus-lasiterassi on viihtyisä.

Tarus terassi – kaunistus talollesi

Laadukas suunnittelu ja säätä kestävät materiaalit takaavat onnistuneen terassirakenteen. Siitä kertovat monet tyytyväiset asiakkaat. Tarus-terassi on suomalaiseen rakennuskantaan istuva, eleeltään linjakas ilman turhaa koristelua. Se ei halua peittää talon alkuperäistä arkkitehtuuria.

Keraplast lasiterassi
Keraplast lasiterassi

Asiantuntijan tuki hankinnan kaikissa vaiheissa

Tuemme asiakasta terassihankinnan vaiheissa. Toimitukseen kuuluvat rakennusinsinöörin allekirjoittamat tuotepiirustukset. Myös toimenpidelupa- ja asennusvaiheissa asiakas saa tarvitsemansa tuen.

Koot ja mitoitus

Rakennuskohteissa mitat ja katon kaltevuus saattavat vaihdella, joten Tarus-terassit valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Vapaana sisäänkäyntikorkeutena pyritään säilyttämään vähintään 2050 mm.

Liikkumaton perustus terassille

Lasiset rakenteet vaativat liikkumattoman ja mittatarkan perustuksen. Perustus tehdään talon olemassa olevaa routaeristelyä häiritsemättä. Kierrepaalut ovat usein käytettyjä perustuskomponentteja.

Säleikkö

Puuvalmisteinen ja metallivalmisteinen säleikkö. Vakioväri Pihka 5051 koko 900 x 2100 mm.

Rakenne toiveittesi mukaan

Vaihtoehtoiset rakenteet tarjoavat mahdollisuuden toimivaan ja taloudelliseen terassihankintaan. Runkomateriaali voi olla pulverimaalattua alumiinia, liimapuuta tai hienosahattua sahatavaraa T24. Puurunkoisissa ratkaisuissa maalaus tai kuultovärjäys jää asiakkaan tehtäväksi.
Katto on karkaistua lasia tai PC kennolevyä. Eteläpuoleisella sivulla esim. opaalin värinen PC kennolevy on ”viileämpi” vaihtoehto. Kerroslevyn etuna on myös syksyn ja kevään 0-lämpötilojen kondenssivuodolta välttyminen. Lattiarunko ja -laudoitus ovat kyllästettyä puutavaraa, väriltään ruskea.

Huolettomat ja herkästi liikkuvat liukulasit

Terassin seinät ovat karkaistua lasia. Lasivaunut ja kiinteiden lasien kehysosat ovat pulverimaalattua alumiinia. Tarus-terassien lasivaunut liittyvät ponteistaan toisiinsa, jolloin syntyy ryhdikäs ja tiivis lasiseinä.
Lasitukset lukitaan sisäpuolelta Klik-nupein.

Lasit

Lasit ovat seinissä ja katossa karkaistuja [turvalasitus]. Vakiona lasit ovat kirkkaita ja tilauksesta sävytettyjä.

Vesipellit

Liitäntäpellit rakennukseen sekä seinien alavesipellit vastaavat väreiltään alumiiniosia. Samoin lisätarvikkeina toimitettavat räystäskourut ja syöksytorvi.

Onnistunut terassihankinta

Ennen valmistusta myyjä käy Keraplastilla on pitkä historia terassirakentamisessa. Yhtiö on perustettu 50 vuotta sitten. Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatujärjestelmä, jonka mukaan asiakkaan koko hankintaprosessi etenee ensimmäisistä kontakteista aina valmiin terassi luovutukseen.

rakennuspaikalla ja tarkistaa terassin sopivuuden mitoiltaan talosi yhteyteen. Perustuksen suunnittelu ja tarkastus tehdään samalla.

Ota yhteys asiantunteviin myyjiimme. Tehtaallamme Orimattilassa on pysyvä terassinäyttely. Katso kotisivuiltamme myös alueelliset jälleenmyyjämme.

Avaimet käteen toimituksena tai materiaalipakettina

Voit itse valita, haluatko Tarus-terassin valmiiksi asennettuna tai materiaalipakettina. Ammattiasentajamme pystyttävät terassin muutamassa päivässä. Muistathan, että asennuksen osuus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Rahoitussopimus

Terassi on isohko, kertaluontoinen hankinta. Se on tarkoitettu moneksi vuodeksi eteenpäin. Se myös kohottaa talosi arvoa. Siksi rahoitus voi olla tarpeen. Tarjoamme OP-rahoitussopimusta, esim 36 kuukauden rahoitussopimuksissa kuukausimaksu on noin 250 euroa 7 500 maksavasta terassista.