8 syytä hankkia lasiterassi

Terassi on kotisi rentouttava kesähuone, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Ohessa monta hyvää syytä, miksi terassi kruunaa talosi!

1. Kesällä on mukava viettää aikaa ulkona ja terassilla

Kukapa ei viettäisi lämpimänä kesäpäivänä mieluusti aikaa ulkona, kauniista ja lämpimästä säästä on syytä ottaa kaikki irti! Sijoita terassille sopivankokoinen ruokaryhmä, jonka ympärille kaikki mahtuvat ruokailemaan. Vietä laatuaikaa läheistesi kanssa!

2. Terassilla et tarvitse kenkiä ja jalat pysyvät kuivina

Kuulaana kesäaamuna on ihanaa mennä terassille juomaan aamukahvia. Varpaat pysyvät kuivina eikä kosteasta nurmikosta tarvitse välittää.

3. Terassilla olevat pihakalusteet eivät tee painaumia nurmikkoon

Terassilla olevat ruokailuryhmät ja muut kalusteet eivät tee nurmikkoosi ikäviä painaumia ja kuoppia. Terassi myös suojaa kalusteita kosteudelta.

4. Lemmikitkin viihtyvät terassilla

Terassi tarjoaa lemmikillesikin mukavan ajanviettopaikan. Katettu ja lasitettu terassi voi olla lemmikkien käytössä ympäri vuoden tarjoten mahdollisuuden seurata pihapiirin tapahtumia turvallisesti ilman mahdollisuutta karata.

5. Terassilla grillattu ja syöty ruoka maistuu yksinkertaisesti paremmalta

Mikään ei voita lämpimänä kesäpäivänä terassilla grillailua ja hengailua parhaassa seurassa. Kutsu ystävät ja perheenjäsenet syömään ja viettäkää aikaa hyvästä ruoasta ja kesästä nauttien!

6. Kesä jatkuu syksylläkin

Katetulla ja lasitetulla terassilla olette suojassa tuulelta ja viimalta. Lisää vielä terassille oma lämmitin ja voitte viettää aikaa terassilla pitkälle syksyyn asti. Terassista muodostuu kuin lisähuone taloosi, jota voidaan hyödyntää vaihtelevankin sään ja lämpötilan aikaan.

7. Ulkokalusteita ei tarvitse kasata suojaan talven tuiskuilta

Lasitettu terassi suojaa siellä olevia ulkokalusteita ympäri vuoden. Et tarvitse erillistä varastoa tai muuta säilytyspaikkaa, vaan kalusteet voivat olla paikoillaan vuodenajasta riippumatta!

8. Kuistin lattia pysyy hyvänä

Katettu terassi antaa myös erinomaisen suojan terassin lattialle, sillä vesi ja lumi eivät pääse kosketuksiin sen kanssa ja sillä tavoin pilaamaan sitä. Terassi säilyy parempana pidempään ja saat lisää käyttövuosia.

Lasiterassimallit

Katso lasiterassimallit ja hinnat.

TUTUSTU