Etusivu / Valokatteet / Aaltomaiset valokatteet

Aaltomaiset valokatteet

PC Sun 1,0 mm

PC Sun 1,0 mm

Polykarbonaatista valmistettu kestävä PC Sun valokate estää myös haitallisen UV-säteilyn lähes 100 %:sti, joten saat terassillasi turvallisen suojan ja huonekalutkaan eivät haalistu. PC Sunin profiili 76/18mm on kantikas ja minimiruodejako katteelle on 500mm.

Alk. 30,50 €

PC Sun 0,8 mm

PC Sun 0,8 mm

Valoa läpäisevä Keraplast PC Sun -valokate antaa sateelta ja tuulelta suojattua lisätilaa vapaa-ajan harrastuksiin ja kesän ruokailuhetkiin.

Alk. 24,18 €

PC Omega

PC Omega

PC Omega-valokate on valmistettu polykarbonaatista ja on kestävä vaihtoehto terassi katteeksi. Valokatteen UV-suoja estää lähes 100% haitallisen UV-säteilyn. Värivaihtoethoina kirkas ja pronssi. Profiililtaan 83,5/25 PC Omegan aalto on pyöreä.

Alk. 31,64 €

PVC Trapetsi

PVC Trapetsi

1,2 mm paksu PVC Trapetsi-valokate sopii hyvin lämmittämättömiin terasseihin ja katoksiin. PVC Trapetsin profiili on sama kuin PC Sun-valokatteessa, 76/18mm. Minimi r 6 m.

Alk. 21,45 €

Edellinen tuote Seuraava tuote

ASENNUSTARVIKKEET

Valokateruuvi itseporautuva

Valokateruuvi itseporautuva

Keraplast-valokateruuvilla kiinnität valokatteesi kestävästi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja Ruspert-pinnoitettu valokateruuvi kestää niin aikaa kuin happamiakin sateita. Ruuvissa on valmiiksi leikkaavat siivekkeet, mikä mahdollistaa kiinnityksen ilman esiporausta. Mukana tulee isolaippainen aluslevy Ø 19 mm säänkestävällä EPDM-tiivisteellä, joka varmistaa vedenpitävyyden. Ruuvien tarve 8-12 kpl/m². Yli 4,5 m valokatteisiin tarvitaan esiporaus 9,5mm.

23,99 €

Alatiiviste 9x3mm

Alatiiviste 9x3mm

Vaakaruoteeseen nidottava 9x3mm alatiiviste vähentää lämpöliikunnasta aiheutuvaa natinaa. Alatiiviste nidotaan jokaiseen vaakaruoteeseen. Saat oikean metrimäärän tiivistettä, kun kerrot ruoteen piduuten ruoteiden määrällä. Esim. jos sinulla on 4000mm ruoteita 8 kappaletta, niin tarvitset alatiivistettä 32 metriä.

0,87 €

Harjamuovi

Harjamuovi

Harjamuovi 143° polykarbonaatista. Sisältää ruuvit. Lähes huomaamattomalla Keraplast-harjaliitosprofiililla viimeistelet valokatteesi vesitiiviiksi. Liitossauma pysyy puhtaana roskista eikä sinne pääse sen enempää vesi kuin lumikaan

Alk. 26,05 €

Muototiiviste Trapetsi

Muototiiviste Trapetsi

Muototiiviste 76/18, PE-solumuovia, väri valkoinen, pituus 990mm. Sopii PC Sun ja Trapetsi-valokatteille. Muototiiviste asennetaan valokatteen ja yläliitäntäpellin väliin.

2,90 €

Poranterä 9,5mm

Poranterä 9,5mm

Yli 4,5 m valokatteiden esiporaukseen. Erikoisporanterä 9,5mm, kärki muoville teroitettuna. Lyhyemmätkin levyt esiporattava, jos ei käytä valokatteiden siivellisiä erikoisruuveja.

7,95 €

Edellinen tuote Seuraava tuote

PVC Trapetsi, PC Sun ja PC Omega valoa läpäisevillä valokatteilla suojaat terassisi edullisesti ja tyylikkäästi. PC valokatteet Omega ja Sun ovat lähes särkymättömiä ja estävät haitallisen UV-säteilyn lähes 100-prosenttisesti, joten saat terassillasi turvallisen suojan eivätkä huonekalutkaan haalistu. PVC Trapetsilevyssäkin UV-suojaus 10 vuoden takuulla.

VALOKATTEEN VALINTA

Katso vinkit valokatteen valintaan!

Katso vinkit

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä kätevästi lomakkeella!

OTA YHTEYTTÄ