Etusivu / Maatalousikkunat

Kestäviä ja turvallisia ikkunoita maatalousrakennuksiin

Valopäädyillä sekä harja- ja seinäikkunoilla tuo luonnon valon maatalousrakennuksiin. Meiltä myös tuuletushormit ja erilaiset PC-monikerroslevyratkaisut.

Päivänvalo on tärkeä asia myös maatalousrakennuksissa. PC-monikerroslevystä valmistetut katto- ja seinäikkunat ovat eläinsuojissa turvallisia, koska ne eivät rikkoudu sirpaleiksi. Valoa läpäisevää PC-kerroslevyä kutsutaan myös kanaali- tai kennolevyksi. Se on kevyt, jäykkä ja lämpöä pitävä ikkunamateriaali.

Tehokas valaistus saadaan harjaikkunan eli valoharjan kautta. Rakenteellisesti kehittynein tapa on toteuttaa harjaikkuna itsekantavana. Naturlux-harjaikkunatoimitukseen kuuluu kaikki materiaali, jota kattoikkunan kokoonpanoon tarvitaan. Tilaaja jättää vain sovitun levyisen valoaukon kattorakenteeseen (kattoelementteihin).

Maatalousrakennuksen päädyissä on usein PC-kerroslevystä rakennettuja ikkunoita, jolloin voidaan puhua valoseinistä. Alumiiniset kiinnityslistat ja ruostumattomat kiinnityslaipparuuvit antavat rakenteelle viimeistellyn ulkonäön.

Navettarakennuksissa halutaan usein järjestää luonnollinen tuuletus katto- ja seinäikkunoiden kautta. Ikkunarakenteita voidaan toimittaa avautuvina, varustettuna erilaisilla avauslaitteilla. Pitkät seinäikkunanauhat voidaan avata keskisaranoituna hammastanko-/akseliavaajilla. Pienempiin avattaviin yksiköihin soveltuu yksittäiset hammastankomoottorit.

Jari Leppänen

Myynti

03 544 3134

jari.leppanen@keragroup.fi