Etusivu / Maatalousikkunat

Kestäviä ja turvallisia ikkunoita maatalousrakennuksiin

Valopäädyillä sekä harja- ja seinäikkunoilla tuo luonnon valon maatalousrakennuksiin. Meiltä myös tuuletushormit ja erilaiset PC kennolevyratkaisut.

Päivänvalo on tärkeä asia myös maatalousrakennuksissa. PC kennolevystä valmistetut katto- ja seinäikkunat ovat eläinsuojissa turvallisia, koska ne eivät rikkoudu sirpaleiksi. Se on kevyt, jäykkä ja lämpöä pitävä ikkunamateriaali.

Tehokas valaistus saadaan harjaikkunan eli valoharjan kautta. Rakenteellisesti kehittynein tapa on toteuttaa harjaikkuna itsekantavana. Naturlux-harjaikkunatoimitukseen kuuluu kaikki materiaali, jota kattoikkunan kokoonpanoon tarvitaan. Tilaaja jättää vain sovitun levyisen valoaukon kattorakenteeseen (kattoelementteihin).

Maatalousrakennuksen päädyissä on usein PC kennolevystä rakennettuja ikkunoita, jolloin voidaan puhua valoseinistä. Alumiiniset kiinnityslistat ja ruostumattomat kiinnityslaipparuuvit antavat rakenteelle viimeistellyn ulkonäön.

Navettarakennuksissa halutaan usein järjestää luonnollinen tuuletus katto- ja seinäikkunoiden kautta. Ikkunarakenteita voidaan toimittaa avautuvina, varustettuna erilaisilla avauslaitteilla. Pitkät seinäikkunanauhat voidaan avata keskisaranoituna hammastanko-/akseliavaajilla. Pienempiin avattaviin yksiköihin soveltuu yksittäiset hammastankomoottorit.

Jari Leppänen

Myynti

03 544 3134

jari.leppanen@keragroup.fi