Etusivu / Valokatteet

Aaltokatteet

Kestävät aaltomalliset valokatteet. Tarkemmat tuotetiedot löydät jokaisen valokatteen omalta tuotesivulta.

PC Kerroslevyt

Kestävät tasomaiset kerroslevyt. Tarkemmat tuotetiedot löydät jokaisen kerroslevyn omalta tuotesivulta.

PC valokatteet Omega ja Sun sekä PC-kerroslevyt ovat lähes särkymättömiä ja estävät haitallisen UV-säteilyn lähes 100-prosenttisesti, joten saat terassillasi turvallisen suojan eivätkä huonekalutkaan haalistu. PVC Trapetsilevyssäkin UV-suojaus 10 vuoden takuulla.

Verkkokaupan myydyimmät tuotteet

PC Sun

PC Sun

Polykarbonaatista valmistettu kestävä PC Sun valokate estää myös haitallisen UV-säteilyn lähes 100 %:sti, joten saat terassillasi turvallisen suojan ja huonekalutkaan eivät haalistu. PC Sunin profiili 76/18mm on kantikas ja minimiruodejako katteelle on 500mm.

Alk. 30,68 €

PVC Trapetsi 1,2 mm

PVC Trapetsi 1,2 mm

1,2 mm paksu PVC Trapetsi-valokate sopii hyvin lämmittämättömiin terasseihin ja katoksiin. PVC Trapetsin profiili on sama kuin PC Sun-valokatteessa, 76/18mm. Minimi r 6 m.

Alk. 27,17 €

PC-kerroslevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

PC-kerroslevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

16 mm PC kerroslevy alumiinilista-asennukseen. Valitse asennustarvikkeet erikseen. Kestävät ja kevyet PC kerroslevyt valitaan katemateriaaliksi kun halutaan pitkäikäinen, hyvin puhtaana pysyvä ja lämpöä eristävä valokate. Polykarbonaatti ei läpäise haitallisia UV-säteitä ja suojaa tekstiili- ja maalipintoja haalistumiselta.

Alk. 77,08 €

Valokateruuvi Ruspert

Valokateruuvi Ruspert

itseporautuva Keraplast-valokateruuvi Ruspert-pinnoituksella.

23,99 €

PC Omega

PC Omega

PC Omega-valokate on valmistettu polykarbonaatista ja on kestävä vaihtoehto terassi katteeksi. Valokatteen UV-suoja estää lähes 100% haitallisen UV-säteilyn. Värivaihtoehtoina kirkas ja pronssi. Profiililtaan 83,5/25 PC Omegan aalto on pyöreä.

Alk. 40,04 €

Edellinen tuote Seuraava tuote

Heräsikö kysyttävää?

Keraplastin henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ota yhteyttä lomakkeella, tai kysy suoraan myyjiltämme.

OTA YHTEYTTÄ

Asiantuntijamme ovat apunasi!

Asiakaspalvelu arkisin klo 8.00 – 16.00
Noudot tehtaalta arkisin klo 15.30 mennessä
Käkeläntie 41, 16300 Orimattila

Vaihde

03 544 3100

info@keragroup.fi

Mari Mielonen

Myynti, valokatteet

03 544 3141

mari.mielonen@keragroup.fi

Tommi Tuominen

Myynti, valokatteet

03 544 3164

tommi.tuominen@keragroup.fi

Silja Lahti

Myynti, jälleenmyyjät

03 544 3127

silja.lahti@keragroup.fi

Valokatteet asiantuntijoilta

– Valokatteet lämmittämättömiin terasseihin ja katoksiin. Kesäkeittiöihin ja grillikatoksiin.

– Kotikasvihuoneiden lasituksiin. Lastauskatoksiin ja seinämiin.

PC-valokatteet edustavat arvostettua laatua

PC-valokatteet ovat UV-suojauksensa ansiosta pitkäikäisiä ja värivaihtoehtoja ovat kirkas, opaali, savunharmaa tai pronssi. Polykarbonaatti on lähes särkymätöntä, joka kestää Suomen ankarat talvet ja antaa suojan haitalliselta UV-säteilyltä

PC Omega valokate

PVC Trapetsi valokate

Käytännöllinen vilpolan kattoon ja talousrakennusten ikkunoiksi.
Keraplast PVC Trapetsi valoa läpäisevällä valokatteella edullista sateelta ja tuulelta suojattua lisätilaa vapaa-ajan harrastuksiin ja kesän ruokailuhetkiin. Vedenkirkas sinertävä sävy läpäisee runsaasti valoa varjostamatta huonetiloja ja yhteys puutarhasi luontoon säilyy. PVC Trapetsilevyssä UV-suojaus 5 vuoden takuulla. Trapetsi profiili 76/18 mm on kantikasmuotoista. Ruodeväli katossa k 300-400 mm. Takuuehdot ovat voimassa kun runko ja levyjen asennus tehdään asennusohjeiden mukaisesti.

PVC Trapetsi valokate

PC-kerroslevykatteet

Puolilämpimiin ja lämpimiin tiloihin. PC-kerroslevystä voit alumiinilistoituksin rakentaa edustavan ja tukevan valokaton terassiin tai viherhuoneiseen. Katteeseen soveltuvat 10, 16 ja 32 mm paksuiset levyt. Lämmöneristävä valokate ehkäisee kondenssin muodostumista.
Kannattajat pitää asentaa jämptisti säännöllisin välein katelevyn saumojen kohdalle, k 1060mm, 1210mm tai 2110mm. Kattokannattajien leveys pitää olla vähintään 50mm. Tasomainen PC-kerroslevykate on helposti puhdistettava ja tyylikäs, soveltuen hyvin myös lasitettujen terassien kattamiseen. PC- kerroskatto on lämpöä pitävä eikä se kondensoi yhtä herkästi kuin 1-kertainen kate.

PC Monikerroslevy

Kennolevyjen asennustavat

PC TWIN asennustapa soveltuu uusiutuvien valokatteiden vaakakannattajien päälle, jolloin kattokannattajien jaolla ei ole merkitystä tai asennettuna k 1070 mm suoraan kattokannattajien päälle. Suurissa valokattokohteissa, joissa kannatus on järjestetty vaakaruoteilla, on suositeltavaa käyttää PC-kerroslevyjen saumoissa alumiiniprofiileita sekä ala, että yläpuolella. Asennustapa soveltuu pitkille PC-levyille (max. pituus vakiona 7m) ja paksuuksille 16 ja 32mm.

PC-kerroslevyistä voi H-listojen avulla rakentaa tasomaisen valokatteen. Katteisiin soveltuvat 10 ja 16 mm paksuiset levyt ja pieniin katoksiin ja kasvihuoneisiin 6 mm levy.

HUOM! Asennus H-listan kanssa onnistuu parhaiten max. 3,5 m pituisilla levyillä.

 Asennus tapahtuu vaakaruoteiden päälle. Yleensä valokate päättyy ala- ja sivureunoilla alumiinisiin päätyprofiileihin. Kate ylittää ruoderungon vähintään 35 mm. H-listat saattavat kerätä likaa ilman epäpuhtauksista. Alumiinisilla valokatelistoilla asennettu sauma pysyy puhtaampana.

Pleksejä piharakennuksiin ja talousrakennuksiin. Iskunlujaa ja sirpalevapaata lasitusta ikkunoiksi ja kaiteiksi. Helppo asentaa. Turvallinen lasitus lasten leikkipaikoissa ja kotieläinsuojissa.

Akryylilevyt ja PC-levyt ovat UV-suojattuja ja kolhunkestävinä ne soveltuvat mainiosti lomarakennusten, piharakennusten ja talousrakennusten ikkunalasituksiin.

TILAA PLEKSIT VERKKOKAUPASTAMME PLEKSI.FI

Levyjen säilytys

Säilytä levynippua sisällä varastotiloissa tai hyvin peitettynä varjossa säältä suojassa varjossa säältä suojassa ilmavasti ja tasaisella alistalla. Pelkkä muovikalvo tai kevytpeite ei suojaa levynippua riittävästi hellesään kuumuudelta.