Etusivu / Valokatteet

Aaltokatteet

Keraplast valokate kantikasprofiili kirkas pienoiskuva

Kestävät aaltomalliset valokatteet. Tarkemmat tuotetiedot löydät jokaisen valokatteen omalta tuotesivulta.

PC Kennolevyt

Keraplast PC kennolevy 16 mm kirkas pienoiskuva

Kestävät tasomaiset kennolevyt. Tarkemmat tuotetiedot löydät jokaisen kennolevyn omalta tuotesivulta.

PC (Polykarbonaatti) valokatteet Omega ja Sun sekä PC kennolevyt ovat lähes särkymättömiä ja estävät haitallisen UV-säteilyn lähes 100-prosenttisesti, joten saat terassillasi turvallisen suojan eivätkä huonekalutkaan haalistu. Valokatteet ovat kevyitä käsitellä ja niiden työstäminen sekä asennus onnistuu hyvin itse. Tutustu asennusohjeisiin ja ohjevideoihin tarkemmin täällä.

Valokatteiden tuotesivulta löydät laskurin, joka laskee sinun puolesta tarvittavan määrän valokatteita ja asennustarvikkeita. Muista lisätä laskurin riveiltä kaikki tuotteet jotka tarvitset. Valitsemalla kaikki laskurin laskemat asennustarvikkeet, varmistat parhaan lopputuloksen. Verkkokaupasta onnistuu valokatteiden tilaaminen juuri sinun mittoihisi sahattuna, lisää vain ”leikkauta määrämittaan” ja syötä oikea pituus. Voit tilata Keraplast valokatteet verkkokaupan lisäksi meiltä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tai ostamalla ne jälleenmyyjiltämme.

Verkkokaupan myydyimmät tuotteet

PC Sun

PC Sun

Polykarbonaatista valmistettu kestävä PC Sun valokate estää myös haitallisen UV-säteilyn lähes 100 %:sti, joten saat terassillasi turvallisen suojan ja huonekalutkaan eivät haalistu. PC Sunin profiili 76/18mm on kantikas ja minimiruodejako katteelle on 500mm.

Alk. 60,29 €

PC Omega

PC Omega

PC Omega-valokate on valmistettu polykarbonaatista ja on kestävä vaihtoehto terassi katteeksi. Valokatteen UV-suoja estää lähes 100% haitallisen UV-säteilyn. Värivaihtoehtoina kirkas ja pronssi. Profiililtaan 83,5/25 PC Omegan aalto on pyöreä.

Alk. 63,14 €

Valokateruuvi Ruspert

Valokateruuvi Ruspert

itseporautuva Keraplast-valokateruuvi Ruspert-pinnoituksella.

34,31 €

PC kennolevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

PC kennolevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

16 mm PC kennolevy alumiinilista-asennukseen. Valitse asennustarvikkeet erikseen. Kestävät ja kevyet PC kennolevyt valitaan katemateriaaliksi kun halutaan pitkäikäinen, hyvin puhtaana pysyvä ja lämpöä eristävä valokate. Polykarbonaatti ei läpäise haitallisia UV-säteitä ja suojaa tekstiili- ja maalipintoja haalistumiselta.

Alk. 110,21 €

Alatiiviste 9x3mm

Alatiiviste 9x3mm

Vaakaruoteeseen nidottava 9x3mm alatiiviste vähentää lämpöliikunnasta aiheutuvaa natinaa. Alatiiviste nidotaan jokaiseen vaakaruoteeseen. Saat oikean metrimäärän tiivistettä, kun kerrot ruoteen piduuten ruoteiden määrällä. Esim. jos sinulla on 4000mm ruoteita 8 kappaletta, niin tarvitset alatiivistettä 32 metriä.

1,57 €

Edellinen tuote Seuraava tuote

Heräsikö kysyttävää?

Keraplastin henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ota yhteyttä lomakkeella, tai kysy suoraan myyjiltämme.

OTA YHTEYTTÄ

Asiantuntijamme ovat apunasi!

Asiakaspalvelu arkisin klo 8.00 – 16.00
Noudot tehtaalta arkisin klo 15.30 mennessä
Käkeläntie 41, 16300 Orimattila

Vaihde

03 544 3100

info@keragroup.fi

Mari Mielonen

Myynti, valokatteet

03 544 3141

mari.mielonen@keragroup.fi

Tommi Tuominen

Myynti, valokatteet

03 544 3164

tommi.tuominen@keragroup.fi

Silja Lahti

Myynti, jälleenmyyjät

03 544 3127

silja.lahti@keragroup.fi

Valokatteet asiantuntijoilta

Valokatteet lämmittämättömiin ja lasitettuihin terasseihin, katoksiin, kesäkeittiöihin, grillikatoksiin, kotikasvihuoneiden lasituksiin, lastauskatoksiin ja seinämiin.

Polykarbonaatti valokatteet kestävät

Värivaihtoehdot ovat kirkas, opaali, savunharmaa tai pronssi. Polykarbonaatti on lähes särkymätöntä muovia, joka kestää Suomen ankarat talvet ja antaa suojan haitalliselta UV-säteilyltä. PC valokatteita voi työstää helposti kotikonstein, rälläkällä ja metallilaikalla, tai aaltoprofiilisia valokatteita jopa saksilla.

PC kennolevyt

Polykarbonaattiset kennolevyt sopivat hyvin puolilämpimiin ja lämpimiin tiloihin. PC kennolevyistä voit alumiinilistoituksin rakentaa edustavan ja tukevan valokaton terassiin tai viherhuoneiseen. Terassin katteeseen soveltuvat 10, 16 ja 32 mm paksuiset levyt. 16mm paksu tai sitä paksummat kennolevyt ovat lämpöä eristäviä ja ne ehkäisee kondenssin muodostumista. PC kennolevyt ovat hyvä vaihtoehto lasikatolle etenkin silloin, kun terassilla on myös seinälasitukset. Keraplastilta saat myös lasikaton. Kysy tarjous helposti nettilomakkeella.


kattokannattajat pitää asentaa jämptisti säännöllisin välein katelevyn saumojen kohdalle, kun haluat tehdä tyyliikkään ja helposti puhdistettavan tasomaisen katteen. k 1060mm, 1210mm tai 2110mm. Kattokannattajien leveys pitää olla vähintään 50mm.

Kennolevyjen asennustavat

PC TWIN asennustapa soveltuu uusiutuvien valokatteiden vaakakannattajien päälle, jolloin kattokannattajien jaolla ei ole merkitystä tai asennettuna k 1070 mm suoraan kattokannattajien päälle. Suurissa valokattokohteissa, joissa kannatus on järjestetty vaakaruoteilla, on suositeltavaa käyttää PC-kerroslevyjen saumoissa alumiiniprofiileita sekä ala, että yläpuolella. Asennustapa soveltuu pitkille PC-levyille (max. pituus vakiona 7m) ja paksuuksille 16 ja 32mm.

PC-kerroslevyistä voi H-listojen avulla rakentaa tasomaisen valokatteen. Katteisiin soveltuvat 10 ja 16 mm paksuiset levyt ja pieniin katoksiin ja kasvihuoneisiin 6 mm levy.

HUOM! Asennus H-listan kanssa onnistuu parhaiten max. 3,5 m pituisilla levyillä.

 Asennus tapahtuu vaakaruoteiden päälle. Yleensä valokate päättyy ala- ja sivureunoilla alumiinisiin päätyprofiileihin. Kate ylittää ruoderungon vähintään 35 mm. H-listat saattavat kerätä likaa ilman epäpuhtauksista. Alumiinisilla valokatelistoilla asennettu sauma pysyy puhtaampana.

Pleksejä piharakennuksiin ja talousrakennuksiin. Iskunlujaa ja sirpalevapaata lasitusta ikkunoiksi ja kaiteiksi. Helppo asentaa. Turvallinen lasitus lasten leikkipaikoissa ja kotieläinsuojissa.

Akryylilevyt ja PC-levyt ovat UV-suojattuja ja kolhunkestävinä ne soveltuvat mainiosti lomarakennusten, piharakennusten ja talousrakennusten ikkunalasituksiin.

TILAA PLEKSIT VERKKOKAUPASTAMME PLEKSI.FI

Levyjen säilytys

Säilytä levynippua sisällä varastotiloissa tai hyvin peitettynä varjossa säältä suojassa varjossa säältä suojassa ilmavasti ja tasaisella alistalla. Pelkkä muovikalvo tai kevytpeite ei suojaa levynippua riittävästi hellesään kuumuudelta.