Etusivu / Terassilasitukset

Terassilasit valmistetaan ensisijaisesti mittatilaustyönä. Vakiomittaisia lasituksia on saatavissa nopealla toimitusajalla. Keraplastin terassilasitukset soveltuvat tee se itse-rakentajien tai rakennusammattilaisten asennettaviksi. Asennuksen voit tilata myös meiltä.

Määrämittaiset terassilasit

Keraplast lasiterassi

Määrämittaiset terassilasit nyt verkkokaupassa. Laske omilla mitoilla vaikka useampi lasitusaukko. Lisää haluamasi lisävarusteet, vetimet, pellit ja lukot. Tilaa lasitukset suoraan kotiin tai nouda Orimattilasta.

Vakiomittaiset terassilasit

Keraplast lasiterassi

Vakiomittaiset terassilasitukset nopeasti ja edullisesti. Katso täältä vakiokoot ja hinnat. Vakiomittaiset lasit tulevat pian myös verkkokauppaan. Tilaa vakiomittaiset lasitukset ottamalla yhteys myyntiin.

Terassilasitusten asentaminen

Katso asennusohjeet. Täältä löydät myös asennusvideon!

Tutustu asennusohjeisiin

Heräsikö kysyttävää?

Keraplastin henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ota yhteyttä lomakkeella, tai kysy suoraan myyjiltämme.

OTA YHTEYTTÄ

Asiantuntijamme ovat apunasi!

lasitusmyynti@keragroup.fi
Asiakaspalvelu arkisin klo 8.00 – 16.00
Noudot tehtaalta arkisin klo 15.15 mennessä
Hevostie 6, 16300 Orimattila

Martti Eino

Myynti, terassilasitukset ja projektit

03 544 3135

martti.eino@keragroup.fi

Vaihde

03 544 3100

info@keragroup.fi

Markku Rantanen

Tuotehallinta

03 544 3132

markku.rantanen@keragroup.fi

Testatusti markkinoiden kestävimmät terassilasitukset

Tyylikäs terassilasitus – Lisäarvoa asunnollesi

Liukulasit
Kiinteä lasitus
Lasikaide

Viihdy kesän mukavissa askareissa pidempään. Lasitetulla terassilla kevään viileys ja syksyn sateet eivät haittaa. Terassilla yhteys luontoon säilyy. Liukulasit voi asentaa puurakenteiden, betonirakenteiden kuin teräsrakenteiden yhteyteen. Liukulaseja täydentää samaan sarjaan kuuluva kiinteä lasitus. Alumiiniprofiilit saat harmaana, ruskeana tai valkoisena. Lasi on kirkasta tai sävytettyä turvalasia (karkaistu).

Liukulasit valmistetaan ensisijaisesti mittatilaustyönä. Vakiomittaiset on saatavissa nopealla toimitusajalla. liukulasit soveltuvat tee itse-rakentajien tai rakennusammattilaisten asennettaviksi. Myös Keraplast tarjoaa asennuspalvelua.

Routimaton mittatarkka perustus takaa onnistuneen terassilasituksen.

Jos terassin lattian ja maanpinnan tasoero on yli 0,5 m, pitää terassille rakentaa suojakaide (Rak.M.kok;F2). Kaiteen päälle voi tehdä lasituksen, vaihtoehtona on kattoon ulottuva kiinteä lasitus (karkaistu turvalasi).

Keraplast liukulasit
Keraplast liukulasit

Liukulasin rakenne

Lasivaunut liikkuvat herkästi alaprofiilin sijoitettujen laakeroitujen nylon-pyörien ansiosta. Ala- ja yläohjauskiskot ovat 2-,3- tai 4-raiteisia. Suljettuna pystyprofiilit lukittuvat toisiinsa ryhdikkääksi ja tiiviiksi lasiseinäksi. Puitteellinen ikkunarakenne on vedoton ja huoltovapaa.

Terassilasit suojaavat taloasi lumelta ja sateelta

Vakiomittaiset liukulasit

Vakiomittaiset liukulasit soveltuvat kiireiselle rakentajalle. Alumiiniprofiilien värit ovat valkoinen, tummanharmaa tai tummanruskea. Lasin väri on kirkas. Klik-nupit sisältyvät toimitukseen.

Keraplast liukulasit