Etusivu / Muoviosat

Erityisosaaminen kohdistuu akryylin ja polykarbonaatin muovaamiseen ja työstöön. Isojen, säänkestävien kappaleiden valmistuksessa olemme parhaimmillamme. Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat valaisinkuvut, valokilvet ja veneiden tuulilasit, myymälä- ja julkiskalusteet. Erilaiset kupolit – läpinäkyvät ja värilliset – ovat Keraplastin osaamisen ydintä.

Lämpömuovaus

Käytössämme on laaja konekanta muovilevyjen tyhjiö- ja muuhun lämpömuovaukseen. Koneillamme onnistuu niin pienet kuin suuretkin muovaukset, protokappaleista isoihin sarjoihin. Käyttämiämme materiaaleja ovat muun muassa akryyli (PMMA), polykarbonaatti (PC), polystyreeni (PS) sekä ABS.

Liimaus ja kokoonpano

Liimaamme monipuolisesti erilaiseen käyttöön tarkoitettuja muovituotteita. Teemme yksinkertaiset liimaukset sekä kovaakin rasitusta vaativat liimasaumat tarkasti ja ammattitaidolla. Tarvittaessa kokoonpanemme asiakkaillemme tehdyt muovituotteet valmiiksi osakokonaisuuksiksi.

Työstöpalvelut

Suorien levyjen sekä lämpömuovattujen tuotteiden työstöt onnistuvat 3- ja 5-akselisilla CNC-jyrsimillämme. Käytössämme olevan SolidWorks 3D ohjelmiston avulla pystymme tekemään työstöt tarkasti asiakkaan omien suunnitelmien mukaisesti.

Heidi Vartiainen

Myynti

03 544 3162

heidi.vartiainen@keragroup.fi

Jukka Koljonen

Tuotanto, muoviosien alihankinta

03 544 3155

jukka.koljonen@keragroup.fi