Etusivu / Valokatteet / Valokatteen valinta

Valokatteen valinta

Keraplastin valoa läpäisevillä valokatteilla saat sateelta ja tuulelta suojattua lisätilaa vapaa-ajan harrastuksiin ja kesän ruokailuhetkiin. Laadukas valokate viimeistelee upeasti terassin, kesäkeittiön tai pergolan.

Sävyn valinta

PVC Trapetsi, PC Sun ja PC Omega valoa läpäisevillä valokatteilla suojaat terassisi edullisesti ja tyylikkäästi. PVC trapetsin sinertävän vedenkirkas ja PC levyjen kirkkaat levyt läpäisevät runsaasti valoa varjostamatta huonetiloja ja yhteys puutarhasi luontoon säilyy. Valokatteen helmiäiskuvio jakaa ihanasti auringonvaloa eikä puista pudonneet lehdet osu silmään. Valokatteita ja kerroslevyjä on saatavana myös läpinäkyvänä lämminsävyisenä ruskeana ja rauhallisen harmaana sekä läpikuultavan valkoisena, joita valitaankin usein paahteisille paikoille tuomaan terassitilaan viileää viihtyisyyttä.

Kestävyys ja ekologisuus

PC valokatteet Omega ja Sun sekä PC kennolevyt ovat lähes särkymättömiä ja estävät haitallisen UV-säteilyn lähes 100-prosenttisesti, joten saat terassillasi turvallisen suojan, eivätkä huonekalutkaan haalistu. PVC Trapetsilevyssäkin on UV-suojaus 10 vuoden takuulla. PC Sun ja Omega ovat ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta ja ne kierrätetään energiajätteenä.

PC kennolevyt

PC kennolevyt ovat tulleet yhä suosituimmiksi. Kennolevyillä saadaan tasomainen valokatto, jonka sileä pinta puhdistuu helposti ja likaantumattomat ALG ja TWIN liitokset tekevät terassikatteesta lähes huoltovapaan. Lämpöä eristävät Keraplast PC kennolevyt ovat hyvä valinta, mikäli aikoisit myöhemmin lasittaa seinät ja näin pidentää terassisi käyttöaikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Loihdit katetulle terassillesi myös talveksi tunnelmallisen tilan sateelta ja tuulelta suojaan.

PC kennolevyä on useissa paksuuksissa: 6, 10, 16 ja 32 mm monipuolisine asennustarvikkeineen. H- ja TWIN-listat sopivat olemassa olevaan ruoderunkoon. Uusiin kohteisiin paras asennustapa on ilmava ja tasorunkorakenteinen ALG.

Takuuehdot ovat voimassa, kun runko ja katelevyjen asennus tehdään asennusohjeiden mukaisesti.

PC Long massiivilevy

Lasinkirkas PC-massiivilevy on kevyt ja kestävä vaihtoehto lasille. Materiaali on molemmin puolin sileäpintaista, lähes särkymätöntä ja helposti puhtaana pysyvää valokatetta. Polykarbonaattilevy ei läpäise haitallisia UV-säteitä ja suojaa tekstiilejä ja maalipintoja haalistumiselta. PC Long massiivilevy sopii moderniin piharakentamiseen ja levykoko riittää myös suuriin kohteisiin.

Verkkokaupan katsotuimmat tuotteet

PC Sun

PC Sun

Polykarbonaatista valmistettu kestävä PC Sun valokate estää myös haitallisen UV-säteilyn lähes 100 %:sti, joten saat terassillasi turvallisen suojan ja huonekalutkaan eivät haalistu. PC Sunin profiili 76/18mm on kantikas ja minimiruodejako katteelle on 500mm.

Alk. 60,29 €

Valokateruuvi Ruspert

Valokateruuvi Ruspert

itseporautuva Keraplast-valokateruuvi Ruspert-pinnoituksella.

34,31 €

PC kennolevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

PC kennolevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

16 mm PC kennolevy alumiinilista-asennukseen. Valitse asennustarvikkeet erikseen. Kestävät ja kevyet PC kennolevyt valitaan katemateriaaliksi kun halutaan pitkäikäinen, hyvin puhtaana pysyvä ja lämpöä eristävä valokate. Polykarbonaatti ei läpäise haitallisia UV-säteitä ja suojaa tekstiili- ja maalipintoja haalistumiselta.

Alk. 110,21 €

PC Omega

PC Omega

PC Omega-valokate on valmistettu polykarbonaatista ja on kestävä vaihtoehto terassi katteeksi. Valokatteen UV-suoja estää lähes 100% haitallisen UV-säteilyn. Värivaihtoehtoina kirkas ja pronssi. Profiililtaan 83,5/25 PC Omegan aalto on pyöreä.

Alk. 63,14 €

Alatiiviste 9x3mm

Alatiiviste 9x3mm

Vaakaruoteeseen nidottava 9x3mm alatiiviste vähentää lämpöliikunnasta aiheutuvaa natinaa. Alatiiviste nidotaan jokaiseen vaakaruoteeseen. Saat oikean metrimäärän tiivistettä, kun kerrot ruoteen piduuten ruoteiden määrällä. Esim. jos sinulla on 4000mm ruoteita 8 kappaletta, niin tarvitset alatiivistettä 32 metriä.

1,57 €

Seinäliitäntämuovi yläreunaan, trapetsi

Seinäliitäntämuovi yläreunaan, trapetsi

Valmiiksi PC Sun ja trapetsimallin valokatteille profiloitu yläliitäntämuovi. Materiaalina polykarbonaatti. Mitat: 2280 x 150+50 mm.

54,92 €

Seinäliitäntämuovi yläreunaan, omega

Seinäliitäntämuovi yläreunaan, omega

Omega-profiililla 83,5/25 mm seinäliitäntämuoi yläreunaan. Materiaalina polykarbonaatti. Mitat: 1088 x 150+50 mm.

44,24 €

Valokattolista Alum. 50 mm + tiiviste

Valokattolista Alum. 50 mm + tiiviste

Alumiinilista, leveys 50 mm, reijitetty k 250 mm, huulitiiviste EPDM musta x 2. Alumiinilista-saumalla saat näyttävän terassikatteen, eikä saumat likaannu.

Alk. 29,27 €

Edellinen tuote Seuraava tuote