Terassin koon hahmottaminen oli aluksi melko vaikeaa, mutta 15 neliötä on juuri sopiva meille.

Kun Myllylät muutama vuosi sitten muuttivat Orimattilassa omakotitaloon, nousi heti ajatuksiin silloisen avoterassin kattaminen asumismukavuuden parantamiseksi. Perheen lemmikkikissojen ansiosta ratkaisuksi muodostui katettu ja lasitettu terassi, jossa olisi mahdollista viettää aikaa ympäri vuoden.

– Aloitimme kartoittamalla yleisesti terassien hintoja. Pyysimme tarjouksia useammastakin paikasta, mutta KeraPlast valikoitui hinnan perusteella toteuttajaksi. Tilasimme heiltä terassin asennuksineen, Anni Myllylä kertoo. – Laitoimme alkukesästä tarjouspyynnön verkon kautta ja jo seuraavana päivänä meille soitettiin ja kartoituskäynti sovittiin.

– Kaikki tapahtui sovitussa aikataulussa. Sain hyvät ja kattavat piirustukset KeraPlastilta sähköpostitse, joten sain tarvittavan muutosluvan heti heinäkuun aikana, jatkaa Myllylä. – Terassi valmistui syyskuulla ja pakko kyllä kehua asentajiakin. He olivat hyvin kohteliaita, soittivat aina etukäteen ja tarkasti kysyivät mielipiteemme. Viimeistely oli todella täsmällistä ja kissojen turvallisuus huomioitiin, etteivät ne varmasti pääse livahtamaan mistään raosta ulos.

– Koko prosessi sujui hyvinkin helposti ja muutamassa kuukaudessa terassi oli valmis vuoden kiireisimpään aikaan kesällä, Myllylä kuvailee. – Näin naisen näkökulmasta on pakko sanoa, että kaikki asiat selitettiin aina juurta jaksaen ja perusteellisesti, kun kaikki ei lähtökohtaisesti ollut tuttua asiaa.

Valmis 15 neliön suuruinen terassi on ollut hyvin pidetty kaikkien talouden asukkaiden mielestä. Kissat viihtyvät uudessa lisähuoneessa talviaikaankin, vaikkei lämmitystä ole. Kiitosta saa myös terassin sopiva koko, joka on juuri tarpeisiin sopiva.

– Terassin koon hahmottaminen oli aluksi melko vaikeaa, mutta 15 neliötä on juuri sopiva meille. Kaikki tarvittavat kalusteet sopivat hyvin siihen tilaan, Myllylä kiittelee.