Etusivu / Taloyhtiökirje

Tutut Keraplast valokatteet ja lasitetut terassit

Säät vaihtuvat, terassi pysyy. Keraplastin valokatteilla ja terassilasituksilla suojaat terassin polttavalta auringonpaahteelta tai kylmältä sateelta ja tuulelta. Tee arjesta juhlaa nauttimalla ihanasta kesähuoneesta vuoden ympäri.

Suomessa valmistetut kestävät lasitusratkaisut nostavat asunnon arvoa. Keraplastin valokatteet ja lasitukset ovat helppohoitoisia ja tarjoamm kaikille tuotteille pitkän takuun. Valokatteet ja lasitukset ovat helpot itse asennettaviksi ja tarjoamme myös valmiita avaimet käteen -paketteja.Tehdään yhdessä kartoitus ja selvitellään tarvittaessa luvat, kuvat ja suunnitelmat. Kysy lisää tuotteista, hinnoista ja asennuksesta.Tarjoamme laadukkaat tuotteet joustavilla maksuehdoilla ja muista hyödyntää myös kotitalousvähennys asennuksessa.

Voit ottaa yhteyttä helposti joko lomakkeellamme tai olla yhteydessä suoraan myyjään.

Tommi Tuominen

Myynti, valokatteet

03 544 3164

tommi.tuominen@keragroup.fi

Voit tutustua valokatteisiin verkkokaupassamme. Tuotesivulta löydät laskurin, jonka avulla lasket asennustarvikkeiden määrän ja hinnan. Lasitukset tulevat verkkokauppaan kevään aikana.

Kysy asiantuntevalta myyjältämme, mikä kate sopisi parhaiten sinulle.

Myydyimmät tuotteet

PC kennolevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

PC kennolevy 16mm, Leveys 1200 AL/G

16 mm PC kennolevy alumiinilista-asennukseen. Valitse asennustarvikkeet erikseen. Kestävät ja kevyet PC kennolevyt valitaan katemateriaaliksi kun halutaan pitkäikäinen, hyvin puhtaana pysyvä ja lämpöä eristävä valokate. Polykarbonaatti ei läpäise haitallisia UV-säteitä ja suojaa tekstiili- ja maalipintoja haalistumiselta.

Alk. 110,21 €

PC Sun

PC Sun

Polykarbonaatista valmistettu kestävä PC Sun valokate estää myös haitallisen UV-säteilyn lähes 100 %:sti, joten saat terassillasi turvallisen suojan ja huonekalutkaan eivät haalistu. PC Sunin profiili 76/18mm on kantikas ja minimiruodejako katteelle on 500mm.

Alk. 60,29 €

PC kennolevy 10mm, Leveys 1050 H-lista

PC kennolevy 10mm, Leveys 1050 H-lista

10 mm PC kennolevy H-lista-asennukseen. Valitse asennustarvikkeet erikseen. Kestävät ja kevyet PC kennolevyt valitaan katemateriaaliksi kun halutaan pitkäikäinen, hyvin puhtaana pysyvä ja lämpöä eristävä valokate. Polykarbonaatti ei läpäise haitallisia UV-säteitä ja suojaa tekstiili- ja maalipintoja haalistumiselta.

Alk. 58,26 €

Valokateruuvi RST

Valokateruuvi RST

itseporautuva Keraplast-valokateruuvi RST 4,8×32 mm, sisältää aluslevyn 19mm. 100 kpl / rasia.

45,77 €

PC Omega

PC Omega

PC Omega-valokate on valmistettu polykarbonaatista ja on kestävä vaihtoehto terassi katteeksi. Valokatteen UV-suoja estää lähes 100% haitallisen UV-säteilyn. Värivaihtoehtoina kirkas ja pronssi. Profiililtaan 83,5/25 PC Omegan aalto on pyöreä.

Alk. 63,14 €

Alatiiviste 9x3mm

Alatiiviste 9x3mm

Vaakaruoteeseen nidottava 9x3mm alatiiviste vähentää lämpöliikunnasta aiheutuvaa natinaa. Alatiiviste nidotaan jokaiseen vaakaruoteeseen. Saat oikean metrimäärän tiivistettä, kun kerrot ruoteen piduuten ruoteiden määrällä. Esim. jos sinulla on 4000mm ruoteita 8 kappaletta, niin tarvitset alatiivistettä 32 metriä.

1,57 €

PC kennolevy 16mm, Leveys 1050 H-lista

PC kennolevy 16mm, Leveys 1050 H-lista

16 mm PC kennolevy H-lista-asennukseen. Valitse asennustarvikkeet erikseen. Kestävät ja kevyet PC kennolevyt valitaan katemateriaaliksi kun halutaan pitkäikäinen, hyvin puhtaana pysyvä ja lämpöä eristävä valokate. Polykarbonaatti ei läpäise haitallisia UV-säteitä ja suojaa tekstiili- ja maalipintoja haalistumiselta.

Alk. 96,44 €

Edellinen tuote Seuraava tuote

Voit asentaa tuotteet itsekin

Youtube-kanavaltamme löydät selkeät asennus animaatiot varmistamaan laadukkaan asennuksen.