Kattovalokupu 2-kerros

267,84 706,80 /kpl

Tyhjennä
Tyhjennä

Päivänvaloa

Kattovalokuvuilla järjestetään päivänvaloa alapuolella oleviin tiloihin. Erilaisilla avauslaitteilla varustettuna ne toimivat lisäksi tuuletus-, savunpoisto- ja uloskäyntiluukkuina. Parhaiten kattovalokuvut toimivat laakeilla katoilla, joiden kaltevuus on alle 1:2 ja kuilu matalahko, alle 1,5 m.

Säänkestävyys, elinkaari ja ekologisuus

Kattovalokuvut valmistetaan säänkestävistä ja lasinkirkkaista muovimateriaaleista. Yhtiön laatujärjestelmässä (ISO 9001) kiinnitetään keskeinen huomio ikkunoiden tiiviyteen ja pitkäaikaiskestävyyteen. Keraplast-kattovalokupujen suunniteltu, moitteeton käyttöikä on 25 vuotta, minkä jälkeen ne vesikattoremonttien yhteydessä yleensä vaihdetaan uusiin. Vanhat kuvut voidaan toimittaa energiajätteeksi.

Kattokupujen CE-merkintä

Keraplastin kattovalokuvut ovat standardin EN 1873 mukaisesti CE-merkittyjä. Kuvut ovat käyneet läpi monipuolisen testauksen ilmoitetun laitoksen testauslaboratoriossa. Lisäksi laadunvalvonta on järjestetty standardin edellyttämällä tavalla. Kattovalokuvulle on laadittu suoritustasoilmoitus. Rakentamismääräysten edellyttämä U-arvon vertailuarvo on 1,0 W/m²K ja maksimi U-arvo 2,0 W/m²K.

Materiaali, ulkonäkö ja taloudellisuus

Kattovalokupujen vakiomateriaali on akryyli (PMMA). Keraplast valmistaa kupuja myös iskunkestävästä polykarbonaatista (PC) kohteisiin, joissa on esim. liikenteen tai ilkivallan rasitusta. Polykarbonaatti on materiaalina turvallisempi kuin akryyli, joten se soveltuu paremmin esim. kouluympäristöön. Kattovalokupuja valmistetaan kupumaisina ja pyramideina, aukkogeometrialtaan neliöinä, suorakaiteina ja ympyröinä sekä väreiltään lasinkirkkaana (vakio), opaalina ja savuna. Kattovalokupu jalustoineen on kompakti teollinen rakennusosa, jonka ominaisuudet, valonläpäisevyys, lämmön- ja vedenpitävyys, säilyvät pitkään ilman huoltotoimia.

Toimitusaika: Toimitus tehtaalta 2 viikkoa tilauksesta.

Sisältää kiinnikkeet ja tiivisteet

Värit

Tekniset tiedot

U-arvo3
Valonläpäisy85 %
MateriaaliPMMA akryyli