Etusivu / Maatalousikkunat / Tuotteet

Harjaikkunat

Päivänvaloa rakennuksen keskialueelle.
Ikkunan rakenne on min 100 mm kattopintaa ylempänä. Valoharja voidaan valmistaa puurakenteen päälle tai metallisen kattotuolin varaan. Kiinteään harjaikkunaan voidaan sijoittaa tarvittaessa avattavia lohkoja tuuletusta ja savunpoistoa varten.

Kaari-ikkunat

Jatkuvat kaarimalliset kattoikkunat

Helposti asennettava alumiinirakenne, jolla päästään kustannustehokkuuteen etenkin leveissä aukoissa. Kaarevan mallinen harjaikkuna maksimoi päivänvalon määrän.

Ilmanvaihtohormit

Eristetty hormisto

Elementti-ilmanvaihtohormilla saadaan yhtenäinen, tiivis ja lämmin rakenne. 50 mm PU/100 mm sandwich elementti antaa hyvän eristyksen. Automatisoitu valmistus mahdollistaa vapaan mitoituksen hormille. Elementti on jäykkä, tiivis ja yhtenäinen.

Tuuletushormit

Tehokkaaseen ilmanvaihtoon

PC kennolevyhormit ovat alumiinirunkoisia, päällä PC pyramidi-hattu. Sulkupelti PC kennolevystä, vaijeritoiminen.

Päätyikkunat

Tehokas päivänvaloratkaisu

Rakennuksen päätyyn sijoitettava ikkuna antaa tehokkaasti päivänvaloa. PC-kennolevy voidaan asentaa runkorakenteen sisä-tai ulkopuolelle. Pelti-villa elementissä voidaan ikkuna sijoittaa elementtien väliin oman rungon avulla. Ikkuna voidaan kiinnittää alumiinilistoin tai kotikonstein puurimoilla. Tukirakenne jopa 2 m välein.

Seinäikkunat

Alaslaskettavat

Alaslaskettava elementti. Alaslaskettava seinä-ikkuna on PC-monikerroslevyä paksuus 40 mm. Reunaprofiilit ja jäykistelistat alumiinia. Ikkunat kasataan 500 mm paneeleistä työmaalla.

PC Kerroslevy

Seinälasituksissa

PC-monikerroslevy on hyvä materiaali seinälasitukseen. Se läpäisee hyvin valoa, on edullinen ja helposti työstettävä materiaali. PC-kerroslevyt eristävät hyvin lämpöä. Soveltuu erinomaisesti mm. kasvihuoneisiin.

Eristetty kulkuluukku

Läpivientiin edistyksellisyyttä

Elementtikulkuluukulla saadaan tiivis ja lämmin rakenne. 100 mm sandwich elementti antaa hyvän eristyksen. Luukku on valmis asennettavaksi. Elementin rakenne on jäykkä, tiivis ja yhtenäinen – ei synny vuotoriskiä.

Heräsikö kysyttävää?

Keraplastin henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ota yhteyttä lomakkeella, tai kysy suoraan myyjiltämme.

OTA YHTEYTTÄ